om den konstiga mannen på donken , 16/11-2010

nu ska jag skriva om mannen jag och Emma träffade på donken , slussen , häromdagen (datum ovan )

så jag och Emma träffades i slussen för att reda ut alla fucken problem (gick sådär)
och vi gick till donken , hon var väll hungrig. Så hursomhelst satt vi bara där helt oskyldigt och snackade skit ( vi satt precis framför mikron ) och så såg vi en man , såg liite bakis ut , och han stod där och hade lagt nåt i mikron ,
så vi undrade vafan det va liksom. Sen kom en snubbe som hette Emannuel ( som btw bara pratade american english ! ) han jobbade där så han frågade vafan den ´gubben hade lagt i mikron .. och sen öppnade han och tog ut en fucking plastpåse typ. sen snackade dem lite , så kom han och satt sig vid vårt bord. (bakiskillen asså) Han satt och stirra ner oss , så tillslut börja Emma snacka med honom ..
hon ba vad ? så sa han lika dant tillbaka till henne och blablabla , sen berätta han att han ville se om det var samma effekt som det hade varit innan , han förklarade att han spottade på en plastpåse , la i en femma och la i mikron , så skulle den börja brinna , och då hade alla gått i biblioeteket för att lära sig saker , the point is "han ville att man skulle lära sig saker istället för att vara på donken"

han hade planerat att bränna ner hela donken ! bara för att folk ska lära sig saker ! :S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0